BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden bir başarı daha

2015 yılında Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) bünyesinde kurulup Futbol, Taekwondo, Karate, Geleneksel Okçuluk, Bisiklet, Güreş, Voleybol, Basketbol, Hentbol, İzcilik ve Doğa Sporları başta olmak üzere 14 branşta 1012 sporcusuyla faaliyet gösteren, ayrıca Geleneksel Sporların tanıtımı ve yaygınlaştırılması için birçok proje uygulayan Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nden büyük başarı. 

22 Mayıs 2022 02:37
Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü’nden bir başarı daha

ARDA TÜRKİYE İKİNCİSİ

Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonunda 15-16 Mayıs tarihinde Türkiye Şampiyonası 4. Etap Yol Yarışları Ulusal Yol Yarışları Karaman’da gerçekleştirildi. 745. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmada U-15 Erkek Yarışlarında (Yıldız B Kategorisi Kriteryum Yarışı) Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu Arda UZEL Türkiye ikincisi oldu. Sporcu Arda UZEL,  antrenör Adem ENGİN ve Başkan Resul TEMEL’i başarılarından dolayı tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.