banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Şiir akşamı içimizi ısıttı

Kocaeli Kitap Fuarı’nda ateş başında buluşan Kocaelililer unutulmayacak bir şiir akşamına şahitlik etti 

22 Mayıs 2022 12:05
Şiir akşamı içimizi ısıttı

Şiir temasıyla 12. kez düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı, eşsiz bir şiir akşamına ev sahipliği yaptı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde hazırlanan alanda bir araya gelen şiirseverler unutamayacakları bir etkinlik yaşadı. ‘Şiirden Şehirler’ konseptiyle düzenlenen şiir akşamında katılımcılar ateş başında buluştu. 

ÇOK SAYIDA ŞİİRSEVER TAKİP ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve çok sayıda şiirsever katıldı.

SERİN MAYIS AKŞAMINDA…

Anlamlı gece için Kocaeli Kongre Merkezi avlusunda saatler öncesinden hazırlık yapıldı. Serin Mayıs akşamında yakılan ateş çevresinde yerleştirilen sandalyelere oturan şiirseverlere Antikkapı AŞ tarafından çay ikramı yapıldı. 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞILDI

Kocaeli Şiir Akşamı etkinliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ve vatandaşların sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Drone ile havadan da kayda alınan  şiir akşamı, katılımcılara unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

SADIK UYSAL SÜRPRİZİ

Şiirlerini seslendiren şairlerin yanı sıra sahneye, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal da davet edildi. Ahmed Arif’in ‘Uy Havar’ adlı şiirini seslendiren Uysal, şiir severlerden büyük alkış aldı. Uysal’ı Başkan Doç. Dr. Büyükakın da tebrik etti. Nur Haktan’ın sunumuyla gerçekleştirilen Şiir Akşamı’nda şairler, Recep Garip, Tuba Kaplan ve Zafer Acar şiirleriyle geceye katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393