BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

O kazada Kartepeli genç kız da hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Adana’da gençlerle bir araya geldiği buluşmaya katılan gençleri taşıyan ve Konya’ya dönmek için yola çıkan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada Kartepeli genç kız Sude Akkuş’un da hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 

22 Mayıs 2022 18:40
O kazada Kartepeli genç kız da hayatını kaybetti

Adana’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen buluşmaya katılan Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan 41 C 0641 plakalı otobüs, Adana-Niğde Otoyolu Güney köyü yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Bu kazada 3 kişi hastanede hayatını kaybetti, 41 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişi arasında  Kartepe Köseköy Mahallesi Çatıkent Sitesinde ikamet eden Tır şoförü Şaban Akkuş- Gülşen Akkuş çiftinin Konya Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi olan kızı Sude Akkuş’un olduğu da ortaya çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393