banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tayyip Erdoğan Kartepe’deki cenaze törenine katıldı

Donanma Komutanlığı’nda gerçekleştirilecek tören nedeniyle öğlen saatlerinde Gölcük'e gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, daha sonra Kartepe’deki cenaze törenine katıldı. 

23 Mayıs 2022 15:30
Tayyip Erdoğan Kartepe’deki cenaze törenine katıldı

Bilindiği gibi AKP'nin Adana'daki gençlik programı dönüşü üniversite öğrencilerini taşıyan tur otobüsü Niğde'de kontrolden çıkarak şarampole devrilmişti.

Aynı kazada Kartepeli Sude Naz Akkuş'un da aralarında olduğu 3 genç hayatını kaybetmişti. Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyan Sude Naz'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kartepe İstasyon Mahallesi Park Camii'nden kaldırılarak toprağa verildi. Bu törene Tayyip Erdoğan da katıldı, genç kızın yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze namazı sonrası açıklama yapan Erdoğan, "Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gereken neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız. Bunu takipsiz bırakmayız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393