banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de yelken heyecanı sona erdi

Derince Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Yelken Yarışları” büyük heyecana sahne oldu 

23 Mayıs 2022 17:56
Derince’de yelken heyecanı sona erdi

Kent genelinde birçok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Derince Yelken Kulübü öncülüğünde bu kez 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Yelken Yarışları düzenlendi. Hafta sonu gerçekleşen ve büyük heyecana sahne olan yelken yarışlarını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, yelken camiasının önde gelen isimleri ve sporseverler ilgiyle takip etti. Yarışmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ödül töreninde yaptığı değerlendirmede organizasyona iştirak eden tüm sporcuları tebrik ettiğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.