BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

GEBKİM'den dev projeye büyük destek!

Okumanın anlam ve değerini ilçenin tamamına kazandırmak amacıyla Dilovası Kaymakamlığı’nın öncülüğünde gerçekleşen “En Çok Dilovası Okuyor” projesinin tanıtım toplantısı GEBKİM OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşti. GEBKİM Vakfı’nın büyük bir önemle desteklediği proje kapsamında 52 bin kişiye 52 bin kitap dağıtılacak. Organizasyonda konuşan GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, “Kitap okumanın insan gelişimindeki faydalarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle projeyi ilk duyduğumuzda bizler de heyecanlandık. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı gördükçe eğitime katkımız her geçen gün artmaya devam ediyor. GEBKİM olarak bu projenin başarıya ulaşacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

24 Mayıs 2022 10:56
GEBKİM'den dev projeye büyük destek!

Dilovası Kaymakamlığı koordinasyonunda, GEBKİM ve ilçede faaliyet gösteren organize sanayi bölgelerinin katkılarıyla "En Çok Dilovası Okuyor" projesi başlatıldı. Dilovası genelinde 52 bin kişiye 52 bin kitabın dağıtılacağı projenin tanıtım toplantısı GEBKİM OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, GEBKİM OSB Yönetim Başkanı İbrahim Vefa Aracı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, GEBKİM MTAL idarecileri ve öğrencileri, bölgenin önde gelen isimleri ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

ARACI: ÖĞRENCİLERİMİZİ GÖRDÜKÇE EĞİTİME KATKIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Törenin açılış konuşmasını yapan GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM'in sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi vurguladı. GEBKİM Vakfı’nın kuruluş amacının Atatürk İnkılap ve İlkeleri’ne bağlı, ilerici, insan haklarına saygılı, bilimsel düşünme gücüne ve geniş dünya görüşüne sahip bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Aracı, projenin parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek "Kitap okumanın insan gelişimindeki faydalarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle projeyi duyduğumuzda bizler de heyecanlandık. Bizim markamız GEBKİM Mesleki Teknik Anadolu Lisesidir. Üniversite standartlarında imkanları öğrencilerimizle buluşturduğumuz GEBKİM MTAL eğitime verdiğimiz önemin en önemli sembollerindendir. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı gördükçe de eğitime katkımız her geçen gün artmaya devam ediyor. Eğitimli gelecek için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Dilovası'ndaki herkesin bu kampanyaya sahip çıkacağını ve kitap okuma alışkanlığını kazanacağını düşünerek GEBKİM olarak bu projenin başarıya ulaşacağına inanıyoruz" dedi.



KUBİLAY: BİZİM EN ESASLI GÖREVİMİZ EĞİTİMDİR

Projenin hayata geçmesi için öncülük eden Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise konunun önemine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizim en esaslı görevimiz eğitimdir. Bu kampanyanın başlatılmasıyla birlikte belli programlar dâhilinde ülkemizin tanınmış bilim adamları ve yazarlarını ilçemize davet edeceğiz, deneyimlerini halkımızla paylaşacaklar. Kitap okuma kampanyasını daha da yaygınlaştırarak belediyemizin bulunduğu meydanda Dilovalılarla hep birlikte okuma yapacağız. Adına da 'Meydan okuma diyorum' meydanlarda halkımızın katılımıyla geniş kitleler halinde kitap okuyacağız. Bu kampanyamızda sivil toplum örgütlerine çok görevler düşüyor. Dernek lokallerinde mutlaka bir kitap okuma köşesinin yapılmasını istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarına buradan bir çağrıda bulunarak bu kampanyaya destek olmalarını davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve protokol üyeleri törene katılan öğrencilere kitap hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393