banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de genç bir kız şort giydiği için kafeden kovuldu

Başiskele sahilinde faaliyet gösteren ve iddialara göre işletmecileri de Suriyeli olan kafeye giden genç bir kız şort giydiği için o mekandan kovulduğunu iddia etti 

29 Mayıs 2022 04:10
Başiskele’de genç bir kız şort giydiği için kafeden kovuldu

Mağdur kızın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım binlerce kişi tarafından beğenildi ve büyük tepkiyle karşılandı. Suriyeli mülteci iki arkadaşın işletmeciliğini yaptığı iddia edilen mekanda 'açık giymek yasaktır' tabelası da dikkat çekiciydi.

'larisa' isimli kullanıcının Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Merhaba, bugün arkadaşlarımla cafede otururken cafenin çalışanı "kapalı" arkadaşımı yanına çağırıp burada açık giyinilmediğini ve ailelerin bundan rahatsız olduğunu söyledi arkadaşıma para teklif edip cafeden gitmemizi istedi." 

Vatandaşlar soruyor; O iki Suriyeli’ye Türk vatandaşlığı verildi mi? Kafe işletmeciliği yapacak kadar zenginlerse Türkiye’de ne işleri var? Türkiye’de kimin ne giyip giymeyeceğine karışmak kimin haddine? Yarın bir başkası da türbanlı giremez, sakallı giremez derse ne olacak? Tepkilerden sonra aynı kafede açık giymek yasaktır yazısının apar topar kaldırıldığı da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.