banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

14’lüler oğlak gününde buluştu

Kocaeli ilinde bulunan 14 Rumeli ve Balkan Derneği yönetici ve temsilcileri Karamürsel Kızderbent köyünde bulunan Köfteci Nurettin'de buluştu.  

02 Haziran 2022 15:27
14’lüler oğlak gününde buluştu

14 Rumeli ve Balkan yöneticilerin düzenlediği ve ev sahipliğini Kocaeli Yalakdere Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Kırbaş’ın yaptığı organizasyona katılım yoğun oldu. Gecede 14 Rumeli ve Balkan Derneği başkan ve temsilcileri hemşeriler bir araya gelerek hasret giderdiler.  

Mübadil Selanik göçmeni Köfteci Nurettin'de buluşan 14’lüler Tandırda oğlak, ciğerli pilav ve salatadan oluşan menüyü afiyetle yediler. Programa Batı Trakya İzmit Şubesi eski başkanı Hacı Hızır mahalle muhtarı Lütfi Bodur, Kocaeli Pomak Kültür Dernek Başkanı Dr. Orhan Eren, Gebze Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Aksu, Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ilhan Topaloğlu, Kocaeli Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Recep Altıntip, Kocaeli Trakya İlleri dernek Başkanı Ayten Kuşkonmaz, Başiskele Balkan Batı Trakya İlleri Rumeli Türkleri Dernek Başkanı Raşit İlhan, Kocaeli Rumeli Balkan kadınları Dayanışma Derneği başkanı Ayşe Alparslan, Batı Trakya İzmit Şube Başkanı Yardımcısı Selahattin Durmuş, Kocaeli Istrancalılar Dernek Başkanı Kamil Terzi, Karamürsel Bosna-Hersek Türkleri Dayanışma Derneği başkanı Erhan Yılmaz ve Map Hoytag Başkanı Özkan Göçenler katıldı. 

Gecede konuşma yapan Lütfi Bodur birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak “  Bu tür organizasyonlar bizleri daha güçlü ve başarılı kılacaktır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” Dedi. Geceye Türkiye Bosna Hersek Federasyon Başkanı Ahmet Utaş katılarak 11 Temmuz’da yapılan Srebrenitsa Katliamı hakkında bilgi verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.