BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOSKAD da Akdemir güven tazeledi 

Kısa adı KOSKAD olan Kocaeli Sürdürülebilir Kalkınma Derneği’nin Kurucu Başkanı Sevinç Akdemir 1. Olağan Kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.  

07 Haziran 2022 16:28
KOSKAD da Akdemir güven tazeledi 

Oy kullanma hakkı bulunan 37 üyenin ittifakla seçtiği Sevinç Akdemir’ in Yönetim Kurulunda, Ali Talip Akpınar, Salih Karabey, Hakan Öztürk, Recep Sarısakal, Salih Mısır ve Emin Kıranta yer aldı. 

KOSKAD üyelerine teşekkür eden Sevinç Akdemir “ İlimizde ve Türkiye genelinde faydalı faaliyetlerde bulunacağımıza inanıyorum. Sanayi ve Tarım alanında sürdürülebilir bir kalma hedefliyor topluma yararlı birçok projenin hayata geçirilmesi konusunda gayret göstereceğiz. 

Bu ve uğurda gönüllük esasına dayalı çaba gösterecek siz değerli arkadaşlarıma beni bu göreve tekrar getirmiş olmanızdan dolayı teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Alparslan 2022-06-07 18:20:57

Sevinç hanıma çıktığı bu yolda başarılar dilerim