BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Darıca’da denizden kadın cesedi çıktı

Darıca’da deniz kenarında ceset bulundu. 

11 Haziran 2022 06:49
Darıca’da denizden kadın cesedi çıktı

İddialara göre Darıca Şehit Cevher Duduyev Sahil Parkı’nda deniz içinde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını fark eden vatandaşlar durumu polislere bildirdi. Denizden çıkarılan cesedin Hediye Basum’a ait olduğu ortaya çıktı. Bu ölüm vakasıyla ilgili soruşturma sürüyor.



25 yaşındaki Hediye Basum'un kendisini denize atıp hayatına son vermeden önce sosyal medya hesabından intiharı ile ilgili paylaşım yaptığı da ortaya çıktı.

İşte o paylaşımın içeriği:

"Bu uzun zamandır aldığım bir karardı. Madde kullanmadım, hayatım boyunca sigara bile içmedim. Sağlam kafayla yazıyorum. Dünya yaşanılacak bir yer değil, adalet yok, huzur yok, mutluluk çok az sürüyor bu da beni boşluğa sürüklüyor çünkü ben adalete, mutluluğa, huzura aşık bir kızım. 

Ailemi çok seviyorum. Şu ana kadar hayatta kalmamın nedeni onların üzülmesini istememek. Ben artık uzaklara gidiyorum. Arkadaşlarım, kardeşlerim lütfen fazla üzülmeyin, hepimiz öleceğiz sonunda. Sadece ben biraz erken ayrılıyorum aranızdan, hakkınızı helal edin." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.