banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güngör Arslan cinayetinde savcılık müebbet istedi

Silahla vurularak öldürülen Gazeteci Göngör Arslan cinayetiyle ilgili 4 ay sonra iddianame hazırlandı. Cumhuriyet savcısı avukat E.K ve B.P. hakkında tasarlayarak kasten öldürmeye ve ruhsatsız silah bulundurmaya azmettirme suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti. 

14 Haziran 2022 06:33
Güngör Arslan cinayetinde savcılık müebbet istedi

Sahibi olduğu internet gazetesinde 19 Şubat’da silahla vurularak öldürülen gazeteci Güngör Arslan cinayeti ile ilgili iddianame 4 ay sonra hazırlanabildi. İddianamede başından beri dile getirilen, çokça yazılıp çizilen ayrıntılar yer alıyor. Azmettirici olmakla suçlanan avukat E. K.’ da ifadesinde suçlamaları reddediyor. 

İddianamede Cumhuriyet Savcısı avukat E.K. ve B.P. hakkında tasarlayarak kasten öldürmeye ve ruhsatsız silah bulundurmaya azmettirme’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis, Ramazan Özkan hakkında da tasarlayarak kasten öldürme ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis talebinde bulundu.

H.E.Ç., F.Y., R.S., E.Y. hakkında da yine tasarlayarak kasten öldürme suçuna yardım ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından 15 yıldan 20 yıla kadar hapis, C.Y., K.Y., Ö.T. hakkında ‘Suçluyu kayırma’ suçundan 6 aydan 5 yıla kadar hapis ile tutuksuz şüpheliler A.Y., E.T., E.Y. ve Y.B. hakkında ‘Suç Delillerini Gizleme’ suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarını talep etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.