BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de kaçak göçmen polislere kurşun sıktı

Gebze’de yakalanan Suriyeli uyruklu A.T. önce polis memuruna yumruk attı, yere düşen polisin silahı ile de 2 polisi vurdu. 

20 Haziran 2022 10:30
Kocaeli’de kaçak göçmen polislere kurşun sıktı

İddialara göre hastanede kendisini odaya kilitleyerek intihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu A.T. (32) Gebze Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine getirildi.

A.T., burada polis memuru V.K.'ya yumruk attı, kafasını beton zemine çarparak yaralanan V.K.’nin belinden düşen silahı da kaptı. Komiser yardımcısı K.B. ve O.G. o silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı. 

Suriye uyruklu A.T. ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Yumruk darbesiyle kafasını beton zemine çarpan V.K. geçici hafıza kaybı sorunu yaşıyor. Yaralanan diğer iki polis memurlarının da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan A.T.’de hastaneye kaldırıldı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.