banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çamlıçataklılar Gebze’de piknikte buluştu

Ardahan İli Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze’de yaptığı piknikte İstanbul, Kocaeli ve Bursa’dan yan yana gelen hemşerileriyle buluştu.  

21 Haziran 2022 23:59
Çamlıçataklılar Gebze’de piknikte buluştu

Geleneksel pikniklerine pandemi arası veren ve uzun bir süre sonra yan yana gelen Çamlıçataklılar'ın piknikleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 

Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgen Özdemir,  yan yana gelişlerinin devam edeceğini belirterek, "Ülkenin geçtiği zor ekonomik koşullarda bir araya gelmenin kıymetli olduğu bu dönemde tüm katılan köylülerimize, üyelerimize ve ailelere teşekkür ederiz. Derneğimiz siz üyelerinin, ailelerinin ve yönetimin katkıları ve emekleri ile daha sık yan yana gelmeye devam edecektir. Üyelerimiz için ayrı, kadınlar ve çocuklar için ayrı etkinliklerimiz olacaktır” diye konuştu. 

Pikniğe Bursa Panayır Çamlıçatak Köyü Derneği, Emek Partisi Gebze İlçe Örgütü ve Kocaeli Ekmek ve Gül Kadın Dayanışma Derneği üyeleri de katıldı. Piknikte çocuklara kitap dağıtımı da yapılırken çuval ve yumurta yarışmasında birinci olanlara hediyeler de verildi. Piknikte son olarak Bahar Yıldız ve Fatih Altıparmak sahne alarak ezgileriyle Çamlıçataklıları eğlendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.