BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli muhtardan Hürriyet’e iftira attık itirafı

İzmit’te geniş kesim tarafından tanınan Kabaoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Akbaş, istifa ettiği AKP’nin İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in kendisini de katarak siyaset yapmasına sessiz kalmayarak sözünü sakınmadı. 

22 Haziran 2022 22:25
İzmitli muhtardan Hürriyet’e iftira attık itirafı

AKP’den istifa eden İzmit Kabaoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Akbaş, sosyal medya hesabından Danışma Meclisi toplantısında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklenen AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in açıklamalarının yer aldığı görseli de ekleyerek dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Bilindiği gibi AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, o toplantıda “Kendi atadığı personelleriyle problem yaşayan kendisi. Muhtarı arayıp Allah belanı versin diyen o. Fatma hanım siz siyaseti gezide polis taşlayanlardan öğrenmiş olabilirsiniz. . Sizden ve kavgacı üslubunuzdan kaçınacak değiliz. İzmit halkına gerçekleri anlatacağız şeklinde konuşmuştu.

Muhtar Ali Akbaş, Başkan Ali Güney’e şu sözlerle karşılık verdi: 

Partinizden istifa eden bir Muhtarı bugün değil o gün savunacaktınız Sayın başkan! Bugün ne dediğinizin bir kıymeti harbiyesi yoktur.. Ogün iftira attık (Camiye ayakkabı ile girme konusu) ve biz belediye başkanımız ile helalleştik herkes kendi yoluna!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.