BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zafer Partisi’nden ilk ziyaret Türk Metal Sendikası’na 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof Dr Ümit Özdağ’ın katılımı ile Pazar günü gerçekleşen kongre de atanmış il başkanlığından seçilmiş il başkanlığına geçen Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık partisinin ilk ziyaretini Türk Metal Sendikası Kocaeli Şubesine gerçekleştirdi.  

25 Haziran 2022 03:04
Zafer Partisi’nden ilk ziyaret Türk Metal Sendikası’na 

TÜRK MİLLETİ TÜRK DEVLETİNİ GERİ İSTİYOR

Fabrika temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık konuşmasında ‘’ İstiklal Harbimizin üzerinden 100 sene geçtiği bugünlerde yine ülkemize emperyalizm saldırmaktadır. 100 sene önce Anadolu’da Türk Milletinin hukukuna son vermek için kiralık Yunan ordusunu kullanan emperyalizm bu kez kavimler göçü benzeri bir stratejik göç mühendisliği ile Türkiye’ye sürdüğü milyonlarca sığınmacı ve kaçak ile ülkemizin istikrarına ve birliğine saldırmaktadır. 

Emperyalizm Türk Milleti’nin Anadolu’da egemenliğinin temelini sarsmak, ülkemizi istikrarsızlaştırmak ve nihayetinde Yugoslavya, Irak, Suriye, Lübnan gibi iç savaşa sürüklenmek isteniyor. Türk kentleri, ilçeleri adım adım örtülü istila ediliyor. Emperyalizm askeri okullarında ülkemize yönelik yönlendirilmiş göçleri, politik savaş olarak adlandırıyor. 

Amaçları, Türkiye’yi sığınmacılar üzerinden iç çatışmaya sürüklemek ve Türkiye bu iç çatışma ile mücadele ederken, Türkiye’den güney ve doğu Anadolu’yu koparmaktır. ‘’ dedi. Çalık sözlerinin devamında Türk Milleti, Türkiye Türklerindir demektedir ve Milletimizin bu doğrultudaki iradesi siyasette bugüne değin hiçbir siyasi parti tarafından temsil edilmemekteydi. Bugünden itibaren Türk Milletinin iradesi Türk siyasetinde temsil edilmektedir. Zafer Partisi Türk Milletine Türk Devletini geri verebilecek tek partidir. dedi 

TÜRK METAL SENDİKASININ LOGOSUNDA BOZKURT VAR

Zafer Partisi il başkanlığı heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Kocaeli şube başkanı Yakup Yıldız, Türk Metal Sendikası 1963 yılında Sayın Mustafa Özbek tarafından kurulan vatansever insanların bir arada olduğu sendikadır. Sendikamızın logosunda Bozkurt bulunmaktadır. Sendikamız özellikle Türk Cumhuriyetlerinde etkin kültürel faaliyetler gerçekleştirmek olup kardeş Türk toplulukları ile bağlarımızı güçlendirmektedir. 

Zafer Partisi il başkanlığının şubemize gerçekleştirdiği ziyaretten çok mutlu olduk. Değerli başkan ve genç yönetimine en kısa zaman da iade-i ziyaret de bulunacağız. Kongrede seçilmiş başkan olan sayın Vedat Çalık beyi ve değerli yönetim kurulu üyelerini yürekten tebrik eder başarılar dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.