BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de ücretsiz kurban pazarı servisi

Derince Belediyesi, yaklaşan bayram süreci öncesi kurbanlık alışverişi için Derince Kurban Pazarı’na gitmek isteyen vatandaşlara ücretsiz servis imkanı sunuyor 

25 Haziran 2022 18:03
Derince’de ücretsiz kurban pazarı servisi

Kurban Bayramı’na Kadar devam Edecek

Bayram öncesi kurban satış alanına gitmek ve kurban almak isteyen vatandaşların talebi üzerine Derince Belediyesi tarafından bölgeye ulaşımda kolaylık sağlayacak ücretsiz servis uygulaması başlatıldı. Kadırga Mesire Alanı’nda kurulu olan Kurban Pazar Alanı’na gitmek isteyen vatandaşlar için 25 Haziran Cumartesi günü başlayan ücretsiz servis uygulaması Kurban Bayramı’na kadar her gün devam edecek. 

Kalkış Yeri Yenikent Mahallesi Muhtarlığı

Kalkış yeri Yenikent Mahallesi Muhtarlığı olarak belirlenen araçlar sırasıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi önü, Denizciler Caddesi, Derince Kent Meydanı, Önder Caddesi, Çınarlı Köy Meydanı ve Kamuran Caddesi’nden vatandaşları alarak Kurban Pazarı’na götürecek. Kurban Pazarı’na hareket edecek olan araçların Yenikent’ten hareket saati 11:00 ve 15:00 olarak belirlendi. Vatandaşlar burada alışverişlerini yaptıktan sonra Kurban Pazarı’ndan saat 13:00 ve 17:00’de hareket edecek araçlarla Derince’ye geri dönecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.