banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli’de Ali Babacan’ın posterleri kimleri rahatsız ediyor?

Deva partililer 2 Temmuz’da Gebze’de miting yapmaya hazırlanan Genel Başkanları Ali Babacan’ın posterleri için yer bulmakta güçlük çekiyor. 

25 Haziran 2022 10:35
Kocaeli’de Ali Babacan’ın posterleri kimleri rahatsız ediyor?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 2 Temmuz’da Gebze’de miting yapacak. Haliyle bu mitingin duyurusu için çaba sarf ediliyor. Lakin billboardların DEVA Partililere verilmediği, üstelik çeşitli bina ya da işyeri önlerine özel anlaşmalarla asılan pankartların da esnaflar, ya da vatandaşlar tehdit edilerek indirildikleri iddia ediliyor.

Bilindiği gibi miting organizasyonu için muhalefette yer alan diğer partilerin liderleri ilimize gelmeden öncede benzer tartışmalar yaşanmıştı. Siyasi partiler yasasına göre her partinin pankartla duyuru, ya da propaganda yapması anayasal bir haktır. Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve diğer yetkililer de bu duruma tepki gösterip 'Bu baskıları kabul etmiyoruz, onlar indirirlerse biz tekrar asacağız' şeklinde konuştular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.