banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet, Pazar mesaisine Alikahya’da başladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Pazar mesaisine Alikahya Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını inceleyerek başladı 

26 Haziran 2022 19:15
Başkan Hürriyet, Pazar mesaisine Alikahya’da başladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Pazar mesaisine Alikahya bölgesinde çalışmaları inceleyerek başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alikahya Fatih Mahallesi Meltem, Cebir, Göl ve Çamlıyayla Sokaklarında devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Hürriyet’e Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Alikahya Fatih Mahalle Muhtarı Yunus Arıcan ve Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Özgür Sarıca eşlik etti. 

HÜRRİYET, “ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Başkan Hürriyet, “Kentin birçok noktasında başlattığımız asfalt çalışmalarıyla asfalt sezonunu açtık. Hava şartlarının el verdiği sürece ihtiyacı olan, yıllarca eksik bırakılan birçok bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kentimizin birçok noktasında asfalt, kaldırım ve merdiven yapım çalışmalarımızı hızlandırdık. Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlar sunmak adına özveriyle çalışıyoruz. 

DOĞRU BÜTÇE DİSİPLİNİ

Yapılan her çalışmamızı yerinde ve yakından takip ediyor, hakkıyla denetlemeye çalışıyoruz. Vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek için onların talepleri üzerine yine onların gözüyle bakarak değerlendirme yapıyoruz. Kaynaklarımızı doğru kullanarak doğru bütçe disiplini ile birlikte halkın talebine elimizden geldiğince cevap vermeye gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. 

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

İncelemelerin tamamlanmasının ardından bölge esnafını ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Başkan Hürriyet, esnafın taleplerini de dinleyerek notlarını aldı. Başkan Hürriyet, Alikahya bölgesinde kreş yapımı için alan tespiti yaptıklarını ifade ederek, “Belediyeye ait araziler üzerinde uygun koşulları destekleyen bir alan olursa buraya bir kreş kazandırmayı arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393