BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölkent sitesinde büyük öfke!

Çayırköy mevkiinde bulunan Gölkent Sitesi sakinlerinin öfkesi bitmek bilmiyor. Site yöneticisi Özgür Yaşar'ın keyfi icraatlarına tepki gösteren Gölkent sakinleri, binaların dış cephe boya işinin 2 milyon 950 bin liraya ihale edilmesi kararına karşı verdikleri tepkiyi sürdürdüler.  

26 Haziran 2022 05:20
Gölkent sitesinde büyük öfke!

Site sakinleri adına söz alan Arzu Alaşahin, yönetici Özgür Yaşar'ın boyama ihalesi konusunda hiç kimseden onay almadığını söyledi. Daire başına 6 ila 10 bin lira arasında değişen meblâğların kat maliklerine yansıtılacağını belirten Alaşahin " Yönetici Özgür Yaşar Gölkent sakinlerini sağmal inek görmektedir. Hiç kimseden görüş almadan ihale yaptığı yetmezmiş gibi, boyama işine itirazda bulunup ödeme yapmayacak olan kat maliklerine icra işlemi uygulanması için bir grup avukata vekalet vermiştir. Gölkent sakinlerine Ocak ayı içinde yapılan genel kurul tutanaklarını bile vermeyen Özgür Yaşar'ın keyfi uygulamalarına sessiz kalmayacağız" dedi. Yapılan ferdi konuşmalardan sonra Gölkent sakinleri " yönetim istifa " şeklinde slogan attılar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fulya 2022-06-28 15:28:11

Bu ekonomik koşullarda boya işlemi ne kadar gerekli olabilir? Yönetimin gözden geçirmesi gerekir. Tekrar oylama yapılmalı.