BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kocaeli’de manavlar bir araya geldi ve federasyon kurdu

İlimizde faaliyet gösteren 13 ayrı manav kökenli derneğin bir araya gelmesi ile Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu kuruldu. 

21 Temmuz 2022 16:34
Kocaeli’de manavlar bir araya geldi ve federasyon kurdu

Birlikte hareket ettiklerinde içlerinden iki kişiyi rahatlıkla bağımsız vekil seçtirecek kadar güçlü bir potansiyele sahip olan manavlar ilimizde akılcı adımlar atmaya başladılar.

Kocaeli’de faaliyet gösteren onlarca manav kökenli dernek siyasilerin oyuncağı haline gelmişti. İş ve aş imkanları sağlanmasından sonra partili misali çalışmayı kendilerine görev sayanlar nedeniyle de kolayca bölünen ve istenilen noktalara sürüklenebilen manavlar dik duramama, yanlışa yanlış diyememe gibi sebeplerle çok kolay lokmaydılar.

Şükrü Başaran Başkanlığı’nda 13 derneğin bir araya gelmesi ile Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu kuruldu. Bu birliktelik oy hesabı açısından siyasilerin iştahını kabartacak bir örgütlenmedir. 

Başaran ve Federasyon yönetiminde yer alan isimler hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmama ve her görüşe aynı mesafede yaklaşma gibi prensip kararı da aldılar. 

Yeni kurulan Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu tanıtım gecesi de organize etti. 27 Temmuz Çarşamba günü İzmit Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve saat 19.00’da başlayacak bu programa katılımın yüksek olması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393