BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelispor’un sağlığı yeniden Konak Hastanesi’ne emanet

Geçen sezon Kocaelispor’un forma sırt ve sağlık sponsoru olan Konak Hastanesi 2022-2023 futbol sezonunda da Kocaelispor’a sağlık sponsoru olarak hizmet vermeye devam edecek.  

25 Temmuz 2022 07:29
Kocaelispor’un sağlığı yeniden Konak Hastanesi’ne emanet

Taraflar arasında gerçekleşen imza töreninde Konak Hastanesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Kazım Gündoğdu ve hastane yönetimi, Kocaelispor adına da Başkan Engin Koyun ile İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Veli Başkurt yer aldı. 
   
Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada "Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Sn. Kazım Gündoğdu ile imzalanan Forma Sırt sponsorluğu ve Reklam Sözleşmesi kulübümüze hayırlı olsun. Kulübümüze verdiği katkılarından dolayı Özel Konak Hastanesi ailesine teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.   
Geçen sezon teknik kadrolar ve futbolcuların  Konak Hastanesi’nin hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren Kocaelispor yönetimi, Konak Hastanesi personellerinin ilgi ve alakası için hastaneye teşekkür ettiler. Bu sezon öncesindeki sağlık taramalarında da Kocaelispor’un teknik kadro ve futbolcuları ile yakından ilgilenen Konak Hastanesi çalışanları şehrin takımına hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.