BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atakent Cihan Hastanesi Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü’nü ziyaret etti

Yenilenen vizyonu ve güçlenen hekim kadrosu ile itibar kazanımına devam eden Atakent Cihan Hastanesi, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

26 Temmuz 2022 13:07
Atakent Cihan Hastanesi Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü’nü ziyaret etti

Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin ile Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm, kısa süre önce Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Atakent Cihan Hastanesi adına Rektör Muzaffer Elmas’a başarılar dileyen Latif Sezgin ve Gültekin Görüm, Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından olan Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’un hayırlı olsun dileklerini de kendilerine iletti. 

Büyüme süreci devam eden ve hekim kadrosuna dahil olan yeni hekimler ile başarılı tedavilere imza atan Atakent Cihan Hastanesi hakkında bilgi veren Sezgin, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nin ihtiyaç duyduğu alanlarda destekçileri olma sözü verdi. Gelişmeleri dikkatle dinleyen Rektör Muzaffer Elmas, üniversitenin olanakları ile yeni açılacak olan bölümler hakkında detaylı bilgiler aktararak konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.