banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret etti

24, 25 ve 26. dönem CHP Kocaeli Milletvekili görevinde bulunan; 24. dönemde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu ve Asya Parlamenter Asamblesi Üyesi olarak görev alan; Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Üyeliği yapan Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı ile birlikte Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

29 Temmuz 2022 13:49
TBMM Başkanvekili Haydar Akar, Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret etti

Gerçekleştirdiği yatırımlar ile Kocaeli’de değer yaratan Akkurt Grup’un kuruluşları arasında yer alan Atakent Sağlık Grubu, Atakent Cihan Hastanesi ile devam ettiği sağlık hizmeti sunumuyla Kocaeli’de odak olmaya devam ediyor. Hasta ve hasta yakınları tarafından takdir ve tebrik edilen Atakent Cihan Hastanesi’ni TBMM Başkanvekili Haydar Akar ziyaret ederek, grubun Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt tarafından makamında ağırlanan TBMM Başkanvekili Haydar Akar, güvenilir iş insanı kimliği ile öne çıkan Kemalettin Akkurt’u, şehre değer katan yatırımlarda bulunması ve istihdama sağladığı pozitif katkıdan dolayı kutladı. Diğer yatırımlarının yanında özellikle Atakent Cihan Hastanesi’nde gerçekleştirdikleri iyileştirme çalışmaları ile hastalarının beklentilerini büyük oranda karşıladıklarının bilgisini ileten Akkurt, yakın zamanda gerçekleştirecekleri faaliyetler ile topluma değer katan çabalarını yoğunlaştıracaklarının müjdesini verdi. 

 İnsana ve topluma fayda bilinci ile günden güne büyüdüklerini ve bu süreçte elde ettikleri kazanımları daha kaliteli sağlık hizmeti sunumu için değere dönüştürmeyi ilke edindiklerinin belirten Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin AKKURT, böylelikle başarılı bir sağlık yönetimi sürecine ulaştıklarını ifade etti.
    
Gerçekleştirdikleri çalışmalar ve yatırımlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini ileten TBMM Başkanvekili Haydar AKAR CHP İl Başkanı Özgür Harun YILDIZLI, AKKURT’a başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Görüşmenin sonunda Kemalettin AKKURT, nazik ziyareti için Haydar AKAR’a teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393