BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kopan 3 parmağı, Atakent Cihan Hastanesi’nde dikildi

1 hafta önce çalıştığı işyerinde iş kazası geçiren ve 1 parmağı kopan, 2 parmağı da kopma noktasına gelen hasta, Atakent Cihan Hastanesi El Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Anar Karamov tarafından başarıyla ameliyat edildi. 

03 Ağustos 2022 15:20
Kopan 3 parmağı, Atakent Cihan Hastanesi’nde dikildi

55 yaşındaki erkek hasta, çalıştığı işyerinde iş kazası geçirdi. Elini hızar cihazına kaptırarak kesen hastanın ikinci ve üçüncü parmağı tama yakın, dördüncü parmağı ise tamamen koptu. Vakit kaybetmeden Atakent Cihan Hastanesi’ne ulaştırılan hasta, El ve El Bileği Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Anar Karamov tarafından yapılan değerlendirmenin ardından hemen ameliyata alındı. 

Mikrocerrahi yöntemi ile uygulanan ve 7 saat süren ameliyat başarıyla tamamlandı. Ameliyatın ardından istirahate alınan hastanın her saat başı dolaşım takipleri yapıldı. Yaklaşık 1 hafta hastanede yatarak tedavi gören hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ameliyattan 4 hafta sonra uygulanmaya başlayacak fizik tedavi ve rehabilitasyon ile kopan uzuvların fonksiyonun artırılmasının planlandığı bildirildi. Özellikli tedaviler kapsamında olan El ve El Bileği Cerrahileri, Atakent Cihan Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniklerinde başarıyla uygulanmaktadır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393