BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kartepe’de tehlike saçan bu kanal neden kapatılmıyor?

İSU ekipleri yaklaşık 1 yıl önce Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Demokrasi Caddesi kenarına yağmur gideri yapıyoruz diyerek kanal açtılar. Bu kanalın büyük bölümünün üzeri betonla kapatıldı, fakat Çınar Sitesi’nin bulunduğu nokta açık bırakıldı. 

09 Ağustos 2022 10:41
Kartepe’de tehlike saçan bu kanal neden kapatılmıyor?

Bahçeşehir Koleji’nin yanındaki sitelerde hatırlı kişilerin ikamet etmesi nedeniyle kanalın o noktasının kapatıldığına dair vatandaş da yaygın bir kanaat da var. Kanalın açık bırakılan kısmı da haliyle pislik içinde ve adeta sinek üretim merkezine dönüşmüş durumda.

Yolun kenarında üstü açık halde bırakılması yayalar için de tehlikeli bir durum. Çınar Sitesi sakinleri yaklaşık 4 aydır bu sorunun çözülmesi için çaba sarf ettiklerini ama İSU ile Kartepe Belediyesi yetkililerinin attıkları maillere bile cevap vermediklerinin altını çiziyorlar.

Su an aşırı derece koku ve sinek var. Balkonlarda bile oturamaz, pencereleri açamaz olduk. Ayrıca kanalın derinliği 2 metreye yakın ve çocuklarımız içinde tehlike saçıyor. Yetkilileri acil göreve davet ediyoruz şeklindeki sözlerle İSU ve Kartepe Belediyesi yöneticilerine seslendiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393