BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kayınpederini öldürdü, eşinin başına çekiçle vurdu

Darıca’da boşanma aşamasında olduğu eşine çekiçle başına vurarak saldıran Murat E. kayınpederini de bıçaklayarak öldürdü. 

12 Ağustos 2022 20:21
Kayınpederini öldürdü, eşinin başına çekiçle vurdu

İddialara göre Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Sokullu Caddesi Yeni Devir Sokak’ta meydana gelen bu kavgada boşanma aşamasında olduğu eşiyle tartışan Zeynep E., (37) bir süreliğine Bursa’da yaşayan babası Cafer Tayyar Akçay’ın (65) yanına gitti. 

Babası da barıştırmak için kızı Zeynep E. ile birlikte damadının yaşadığı Darıca’daki evine geldi. Burada damat Murat E. (40) ile kayınpederi arasında tartışma çıktı. Ve tartışma kavgaya dönüştü. Murat E.’de bıçaklayarak kayınpederini ağır yaraladı. 

Ayırmak için araya giren eşinin başına da defalarca çekiçle vurdu. Hemen hastaneye kaldırılan Cafer Tayyar Akçay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4 çocuk annesi Zeynep E.’nin da durumu ağır ve yoğun bakıma alındı. Damat Murat E. polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.