BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı

Geçen hafta Bilecik’in Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı... 

13 Ağustos 2022 17:39
Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ocak 2020 yılından beri il il gezerek esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. 

Geçen hafta Bilecik’in Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerinde esnaf ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘i sokak köpeği ısırdı. Zor anlar yaşayan Akşener’e sağlık ekipleri tarafından hemen iğne yapıldı. Bilecik’te Sokak köpeği tarafından ısırılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaretlerine ara vermedi. 

Akşener, Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etti. Türkiye önemli bir seçime doğru giderken kent programlarına, esnaf ziyaretlerine ve “Gençler için Gençlerle Beraber” programlarına ağırlık veren Akşener Temmuz ayında da koronavirüse yakalanmıştı. 

Meral Akşener’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken esnaf ziyaretleri kaldığı yerden devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393