BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet en başarılı belediye başkanı

PİAR Araştırma, "Yerel Yönetimler Memnuniyet Ölçümü 2022" araştırmasının sonuçlarını açıkladı 

14 Ağustos 2022 08:55
Fatma Kaplan Hürriyet en başarılı belediye başkanı

 Araştırmada katılımcılara belediye hizmetlerinden memnun olup olmadığı soruldu. İlk 10 içerisinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sürekli tartışmaya giren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da yer aldı.

PİAR Araştırma tarafından yapılan, "Yerel Yönetimler Memnuniyet Ölçümü 2022" araştırmasının sonuçları yayınlandı. 5 Temmuz-1 Ağustos arasında gerçekleştirilen ankete 94.510 katılımcı dahil oldu. Katılımcılara, belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıkları soruldu. İlk sırayı ise İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet aldı.

İLK SIRAYI CHP'Lİ BELEDİYE KAPTI

En başarılı belediye ve belediye başkanlarına bakıldığında; ilk sırayı CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yüzde 70,1 ile aldı.

İkinci sırada yüzde 67,3 ile AK PArtili Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yer alırken, üçüncü sırada yüzde 62,3 ile CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yer aldı.

Dördüncü sırada yüzde 62,1 ile CHP'li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, beşinci sırada yüzde 61,3 ile AK Partili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, altıncı sırada yüzde 60,2 ile CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen yer aldı.

Yedinci sırada yüzde 56,6 memnuniyet oranıyla CHP'li Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sekizinci sırada yüzde 52,7 ile CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, dokuzuncu sırada yüzde 52,6 ile AK Partili Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve son olarak onuncu sırada yüzde 51,3 ile AK Partili Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.