banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü sıcak havada dahi sahadan ayrılmıyor 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. 

16 Ağustos 2022 16:12
Başkan Özlü sıcak havada dahi sahadan ayrılmıyor 

Başiskele’de vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz, yaz kış demeden çalışan Başiskele Belediyesi, alt yapısı yenilenen ve zamanla bozulan cadde ve sokakları boydan boya yeniden asfaltlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de yakından adım adım izliyor. Barbaros Mahallesi Tuğra Sokak ve Fatih Mahallesi Bağ Sokak’taki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan M. Yasin Özlü, teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sıcak havada sıcak asfalt serimi gibi zorlu görevi yerine getiren işçilere kolaylıklar diledi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.