BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakan Soylu Gölcük’teki anma törenine katıldı

Gölcük'te gerçekleştirilen 17 Ağustos 1999 depremin 23'üncü yıldönümü anma törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da katıldı. 

16 Ağustos 2022 08:15
Bakan Soylu Gölcük’teki anma törenine katıldı

Gölcük’te deprem şehitlerini anma programı saat 21.00'de Anıt Park’ta kortej yürüyüşüyle başladı. Bu yürüyüşe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilden gelen AFAD gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı. 

Vali Seddar Yavuz,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş gibi isimlerde hazır bulundu.

Bakan Soylu, 23 yıl önceki depremden ders çıkardık. Her afetten çıkardığımız gibi her olaydan çıkardığımız gibi dersler çıkarttık. Birçok hazırlıklar yapılıyor ve yapılacak. Türkiye'de bu afetten sonra afete yönelik strateji oluşturduk. Afet öncesi, sonrasına yönelik planlar oluşturup adımlar attık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.