BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te yaz akşamları Park Konserleriyle şenlenecek

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kent Orkestrası vatandaşların yaz akşamlarını renklendirecek Park Konserlerine başlıyor 

17 Ağustos 2022 03:23
İzmit’te yaz akşamları Park Konserleriyle şenlenecek

zmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle kurulan İzmit Belediyesi Kent Orkestrası kısa sürede büyük başarılara imza atarken İzmitlilerle sık sık buluşmaya da devam ediyor. Vatandaşların büyük beğenisini kazanan İzmit Belediyesi Kent Orkestrası şimdi de vatandaşların yaz akşamlarını renklendirecek olan  Park Konserlerine başlıyor. 

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olan Kent Orkestrası Park Konserleri 19 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Cumhuriyet Parkı’nda başlıyor. Vatandaşlarla buluşmaya hazırlanan İzmit Belediyesi Kent Orkestrası tüm İzmitlileri konsere bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.