banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Derince’de Sünnet Şöleni 20 Ağustos’ta

Derince Belediyesi tarafından bu yıl yapılacak olan Sünnet Şöleni, 20 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek. Kent Meydanı’nda düzenlenecek şölende çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı bulacak 

17 Ağustos 2022 21:38
Derince’de Sünnet Şöleni 20 Ağustos’ta

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Derince Belediyesi’nin düzenleyeceği Sünnet Şöleni için hazırlıklar artık tamamlandı. 20 Ağustos Cumartesi günü Kent Meydanı’nda gerçekleşecek Sünnet Şöleni 15:30 - 22:00 saatleri arasında yapılacak. Saat 15:30’da Kent Meydanı’nda buluşacak olan çocuklar 16:00 itibarıyla mehteran eşliğinde Kent Meydanı’ndan yeni belediye hizmet binasına kadar kortej yürüyüşü yapacak. Burada üstü açık sünnet otobüsüne binecek olan çocuklar, mahallelerin ana caddelerinde mutluluklarını ilçe halkıyla paylaşacak. 17:30 itibarıyla Kent Meydanı’nda yemek ikramının gerçekleşeceği programda daha sonra Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirecek. 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇOCUK EĞLENCELERİ

Saat 19:00 itibarıyla Derince Kent Meydanı’nda başlayacak programda ise sırasıyla İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu, Kuran-ı Kerim Tilaveti, protokol konuşmaları yer alıyor. Hacivat ve Karagözden illüzyon gösterilerine, çocuk yarışmalarından yüz boyama etkinliklerine kadar çeşitli çocuk eğlenceleri ile devam edecek olan Sünnet Şöleni, saat 22:00’de sona erecek. Sünnet Şölenine katılacak çocuklar ve aileler için her şeyin düşünüldüğünü belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün tüm Derincelileri 20 Ağustos Cumartesi günü, sünnet çocuklarının heyecanını paylaşmak üzere Derince Kent Meydanı’na davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393