banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Körfez’de de 17 Ağustos Şehitleri dualarla anıldı

Körfez'de, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 23. yılında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası mezarlar ziyaret edilerek, karanfiller bırakıldı. 

17 Ağustos 2022 12:30
Körfez’de de 17 Ağustos Şehitleri dualarla anıldı

17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 23. yıl dönümünde hayatını kaybedenler için Körfez Asri Mezarlığı’nda anma programı düzenlendi. Programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.

KARANFİLLER BIRAKILDI, DUALAR EDİLDİ

Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi. Dua sonrasında protokol üyeleri depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Üzerinden yıllar geçse de, bu acının tarifi yok. Allah, ülkemize bir daha böyle felaket ve acı yaşatmasın. Vefat eden tüm vatandaşlarımızın mekânları cennet olsun. Onları hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız” dedi.

HELVA DAĞITILDI

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ve karanfil dağıtımının ardından, Körfez Belediyesi tarafından Körfez Asri Mezarlığı’nda deprem şehitleri için helva da dağıtıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393