banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kent yazarları depremzedelere kütüphane Kuracak

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketine karşı en büyük desteği veren Kocaeli ili bu kez de 41 yazarla bir kampanya yaptı.  

12 Mart 2023 09:32
Kent yazarları depremzedelere kütüphane Kuracak

Türkiye’de ilk kez böylesi bir kampanya yapılırken, İzmit Soydan iş Merkezi’nde 41 yazarın katıldığı imza gününe birçok duyarlı sivil toplum kuruluşu, dernekler ve vatandaşlar katıldı. "41 Yazar Tek Yürek" kitap imza etkinliğinde bir araya gelen kentimiz yazarları geliri 1043 kitap toplandı. 

Kitaplar için belirli bir fiyat belirlenmezken, her yazar kendine ait kitaplarını depremzedeler için imzaladı. Depremzedelere katkı sağlamak isteyen vatandaşlar yazarlarla buluşarak aldığı ve imzalattığı kitapları oluşturulan Kitap kumbarasına atarken, kitap ücretini de bağış kutusuna attı. Organizasyonu düzenleyen Kocaeli Yazarlar Birliği platform başkanı Şerafettin Ergül toplanan nakit para ve kitaplar ile deprem bölgesinde kütüphane kurumak üzere ilgi makamlarla iletişime geçtiğini belirterek kent yazarlarımıza teşekkür etti.

 Etkinliğe Mustafa Küpçü, Nazım Çelik, Gül Anasal ve Kamil Çüpür, Yavuz Ulugün, Taylan Katak, Lale Tığ, Uğur Ulusoy, Selma Gün, Ergün Demir, Erdem Arcan, A. Ihsan Sönmez, Oya Gündüz Aksu, Çiçek Polat, Sevcan Tamer, Ümit Salih Bolbol, Zeynep Karaca, Osman Nuri Cebe, Mesut Nöbetçigil, Elif Doğan, Gülseren Delilbaş, Yücel Alpay Demir, İbrahim Tığ, Filiz Çınar, Rüştü Onur Yücel, Alpay Demir, Ruhan Odabaş, Şener Aksu, Nilgün Sezeralp, Gülgün Çankaya, Fatma Türk Kuşkaya, Kamuran Özben, Meltem Gül Çömlekçioğlu, Çetin Güzel, Ömer Akın, Süleyman Pekin, Dursun Özden, Nadir Tekin, İbrahim Akpınar, Gürkan Uysal, Dilek Dila, Behice Karadeniz, Melek Kavşut, Elif Doğan, Filiz Çınar, Gönül Balkır, Muzaffer Sütlüoğlu, Vural Atılgan, Yasemin Çiftçi, Sevcan Tamer, Mustafa Dursun, Akın Yazıcı, Ergün Tekin, Hayri Sarı, Kenan Çığır, Mevlüt Soysal, Dursun Özden, Gürkan Uysal, Asuman Fazlioğlu, Tanseli Polikar, Mehmet Kılıçoğlu’nun katıldığı kampanya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416