BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağımsız aday Mustafa Can 4 bin 850 kişinin elini sıktı

İzmit Belediye Başkanlığı’na Bağımsız Aday olan Mustafa Can belli bir program dahilinde kenti adeta karış karış dolaşarak, vatandaşlarla bir araya geliyor. Son 7 haftada şu ana kadar 4 bin 850 kişinin elini sıktığını vurgulayan Can ’Sadece tokalaşmakla yetinmedim, oturup sohbet ederek onların çeşitli konulardan duydukları rahatsızlıkları, istekleri ve taleplerini içeren sözlerini de sabırla dinledim’ dedi. 

07 Aralık 2023 06:13
Bağımsız aday Mustafa Can 4 bin 850 kişinin elini sıktı

İzmit’te çok tanınan ve Milli Görüş kökenli olan Mustafa Can, bir süredir hiçbir partiye üye de değil. İzmit Belediye Başkanlığı’na Bağımsız Adayım diyerek yola çıktı. Mustafa Can, kendi tabiriyle adaylığını ilan ettiği günden bu yana geçen son 7 haftada 4 bin 850 kişi ile tokalaşıp sohbet etti. Son derece moralli görünen Mustafa Can şöyle konuştu: 

VATANDAŞIN PARTİLERE GÜVENİ KALMAMIŞ

Tepkiler çok olumlu, vatandaşın siyasi partilere güveni kalmamış. Hiçbir partiye üye değilim, belediye başkanlığına bağımsız adayım dediğim zaman ayrı bir değer gördüğümü hissediyorum. Vatandaşın sadece elini sıkmakla yetinmiyor, oturup sohbet ederek onların çeşitli konulardan duydukları rahatsızlıkları, istekleri ve taleplerini içeren sözlerini de sabırla dinliyorum.

SAHADA, YANİ VATANDAŞIN GÖNLÜNDE AK PARTİ YOK
 
Her gittiğim yerde bu bir yerel seçim ve yerel seçimlerde bölgesini en iyi tanıyan kişilere görev verilmeli. Ben bu kenti iyi tanıyorum ve iyi yöneteceğimden de hiç kuşkum yok diyorum.  Yine her yerde Erbakan Hoca’nın talebesi ve Milli Görüşçü olduğumun altını çizip dürüstlükten ödün vermeyeceğimi de söylüyorum. Sahada, yani vatandaşın gönlünde AK Parti yok, ekonominin çökmesi, geçim zorluğu vatandaşı bezdirmiş durumda. Çok iddialıyım İzmit’te seçimler CHP ile benim aramda geçecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.