BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Izgara Köşk, Başiskele’de hizmette

Başiskele ilçesine, gastronomi dünyasına damga vuracak yeni bir lezzet noktası ekleniyor. Izgara Köşk adını taşıyan bu özel restoran, dün düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle kapılarını misafirlerine açtı. 

26 Şubat 2024 08:36
Izgara Köşk, Başiskele’de hizmette

Başiskele'nin kalbinde Yuvacık Barajının üst kısımlarına konumlanan Izgara Köşk, zarif mimarisi ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Restoran, keyifli bir atmosferde, konuklarına unutulmaz bir yemek deneyimi vaat ediyor.

Açılış törenine Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, iş dünyasının önde gelen isimleri, bölge halkı ve gastronomi tutkunları büyük ilgi gösterdi. Başkan, yaptığı konuşmada, "Izgara Köşk'ün, Başiskele'ye katkı sağlayacak bir lezzet destinasyonu olacağına inanıyoruz. Yeni işletmemizi tebrik eder, başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Izgara Köşk'ün menüsü, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan zengin bir ızgara ve meze çeşitliliğini içeriyor. Et severler için özel lezzetlerin yanı sıra, deniz ürünleri ve vegan seçenekleri de menüde kendine geniş bir yer buluyor.

Restoranın sahibi İş İnsanı Mehmet Erenoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, "Izgara Köşk olarak, müşterilerimize en taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetli yemekler sunmayı hedefliyoruz. Başiskele halkına ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçilere benzersiz bir gastronomik deneyim yaşatmak için buradayız," dedi.
Izgara Köşk'ün menüsü, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanan zengin bir ızgara ve meze çeşitliliğini içeriyor. Et severler için özel lezzetlerin yanı sıra, tavuk ve sucuk ızgara seçenekleri de menüde kendine yer buluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.