BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yahya Kaptan’da çocuğu ısıran köpek o bölgeden alındı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içerisinde bir çocuğa saldıran köpeğin yakalanarak o bölgeden alındığı açıklandı. Isırılan çocuğun tedbir amaçlı kuduz aşıları da başladı. 

03 Mayıs 2024 06:20
Yahya Kaptan’da çocuğu ısıran köpek o bölgeden alındı

İzmit Belediyesi adına aynı konuyla ilgili yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

İzmit Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 Mayıs Perşembe günü saat 14.30 sularında Yahya Kaptan Mahallesi, Arasta Park AVM civarında meydana gelen bir köpek ısırma vakasına müdahale etmiştir.

VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE ALINDI

Olay yerine ulaşan ekiplerimiz, saldırgan köpeği veteriner hekim kontrolünde uyutarak güvenli bir şekilde alıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınağı'nın karantina alanına teslim etmiştir.

GÜNDEME GELEN KONUYLA İLGİSİ YOK 

Bu müdahale, son günlerde gündemde olan başıboş sokak köpeklerinin toplanması işlemiyle herhangi bir bağlantısı olmayıp, ısırılan çocuğun annesinin belediyemize başvurması sonucu gerçekleştirilen rutin bir uygulamadır.

ÇOCUĞUN KUDUZ AŞISI BAŞLADI

Olaya ilişkin şikayet kaydı alınmış ve ısırılan çocuğun kuduz aşısı karnesi de kontrol edilmiştir. İzmit Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gereken her türlü önlemi almaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.