banner517

banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ercan: Çocuklarımızın yeri kütüphaneler ve okullardır

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan MESEM uygulamaları ve çocuk işçiliğe karşı düzenlenen imza kampanyasına destek verdi. Ercan yaptığı kısa açıklamada, “Çocuklarımızın yeri iş yerleri değil oyun alanları, kütüphaneler ve okullardır” şeklinde konuştu. 

30 Mayıs 2024 22:40
Ercan: Çocuklarımızın yeri kütüphaneler ve okullardır

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası(Eğitim Sen) ve Kocaeli İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi(İSİG) tarafından Yürüyüş Yolu üzerinde, MESEM uygulamaları ve çocuk işçiliğine karşı kurulan imza kampanyasına destek verdi.

ÖĞRENCİLER UCUZ İŞ GÜCÜ GÖRÜLMEMELİ 

İmza atarak destek veren CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan yaptığı kısa açıklamada, “Çocuklarımızın yeri iş yerleri değil oyun alanları, kütüphaneler ve okullardır. Mesleki eğitim okullarındaki öğrencilerimizin ise ucuz iş gücü olarak görülmesinden bir an önce vazgeçilmelidir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.