BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe’den Derince’nin köylerine ziyaret

İshakçılar Köy Pazarı'nda bölge sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gökçe, “Derince'nin köyleri için hep birlikte çalışarak daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyoruz” dedi. 

01 Haziran 2024 02:38
Başkan Gökçe’den Derince’nin köylerine ziyaret

Halkın yoğun teveccühü ile Derince Belediye Başkanlığı görevine seçilen Av. Sertif Gökçe bir yandan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelirken diğer taraftan sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak İshakçılar’a giderek buradaki bölge sakinleri ile buluştu. Çavuşlu Mahallesi’nde kurulan İshakçılar Köy Pazarı'nı ziyaret eden Başkan Gökçe ayrıca bölgedeki esnaflar ile bir araya geldi.

ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR

Bölgedeki esnaflara bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Gökçe alış veriş yapan vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, köylerin ihtiyaçları ve sorunlarına yönelik talep ve önerileri dinledi. Köylerin kalkınmasının en önemli hedeflerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Gökçe, “Köylerimiz ile Derince arasındaki bağlantıyı yeniden sağlayacağız. Derince'nin köyleri için hep birlikte çalışarak daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyoruz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.