BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emeti nine 102 yaşında vefat etti

1922 yılında İzmit Bulduk divanı Piroğlu Köyü’nde dünyaya gelen ve Terziler Köyü’ne gelin giderek merhum Muharrem Aktaş’la evlenen Emeti Aktaş 102 yaşında vefat etti. 

02 Haziran 2024 15:21
Emeti nine 102 yaşında vefat etti

Herkese nasip olmayacak kadar uzun ve sağlıklı bir yaşam süren Emeti Aktaş, yaklaşık iki haftadır Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu. Akşam saatlerinde fenalaştı ve doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İdris Çelebi’nin anneannesi, Safinaz Çelebi, Bayram Aktaş, Mustafa Aktaş ve Hayriye Eren’in de anneleri olan Emeti Aktaş’a Allah torunlarının torunlarını bile görmeyi nasip etti. 

Eşi Muharrem Aktaş’da yaklaşık 40 sene önce vefat etmişti. Asırlık nine olarak bilinen Emeti Aktaş bugün (03 Haziran) İzmit Horozum Köyü’nde kılınan öğle namazından sonra toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.