banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’de sanat dolu gece

Körfez Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Başkan Söğüt de koro şefi Erbil Aydın’a çiçek takdim etti. 

03 Haziran 2024 15:55
Körfez’de sanat dolu gece

Körfez Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Halk Eğitim Müdürü Muhammet Kocakaya, meclis üyeleri, huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER
Koro tarafından bir birinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede izleyiciler de yer yer şarkılara eşlik ederek tempo tuttular. Çok beğenilen konserde, koro üyeleri geçmişten günümüze gelen değerli ve unutulmaz şarkıları seslendirdi. Büyük beğeni toplayan konseri dinleyenler, koro üyelerini ayakta alkışladı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Büyük alkışlarla son bulan konsere Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ de katıldı. Konser bitiminde Şef Erbil Aydın’a çiçek takdim eden Başkan Söğüt, “Körfez artık Kültür Sanat şehri oldu. Son 1 aydaki 4. Konserimiz. Katılımı gördükçe de mutlu oluyorum. Bizlere güzel bir akşam yaşatan koro üyelerini de tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.