banner472

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi yöneticileri Yenişehir’de de sorunları yerinde gördü

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erdem Arcan ve birim müdürleri Yenişehir Mahallesinde incelemelerde bulunarak Muhtar Zeki Uysal'dan bilgi aldılar. 

04 Haziran 2024 01:46
İzmit Belediyesi yöneticileri Yenişehir’de de sorunları yerinde gördü

İzmit Belediyesi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erdem Arcan ile birim müdürleri Yenişehir Mahalle Muhtarı Zeki Uysal’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi aldılar. Muhtar Zeki Uysal’ın ilettiği sorunlar not alındı ve gerekli çalışmaların yapılacağı ifade edildi.

Bölge sakinleriyle de buluşan İzmit Belediyesi heyeti vatandaşı da dinledi ve sorunların çözümü adına muhtarlığın ve belediyenin koordineli bir şekilde hareket edeceğini vurguladı. Yenişehir Mahallesi Muhtarı Zeki Uysal ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.