BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Hibe Danışmanlık, Tekirdağ’da Şube açıyor

Danışmanlık sistemine Yerinizde ücretsiz Check-Up  hizmeti vererek  yeni bir soluk getiren Kocaeli hibe Danışmanlık ilk şubesini Tekirdağ’ a açıyor. 

08 Haziran 2024 06:38
Kocaeli Hibe Danışmanlık, Tekirdağ’da Şube açıyor

Yer aldığı tüm sektörlerde ve projelerde ilgili tüm kurum ve kuruluşlar üzerinde katma değer oluşturmayı hedefleyen Kocaeli Hibe Danışmanlık, hibe projelerini ilgilendiren her türlü konuda, projelerin uygulama aşamalarında müşterilerinin ihtiyaç duyduğu gerekli tüm danışmanlık hizmetlerini vermektedir. 

KOCAELİ HİBE DANIŞMANLIK KİMDİR?
     
Tanem Uçar tarafından kurulan Kocaeli Hibe Danışmanlık, hibe destek ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Bir girişimci olduğunuzu kabul edersek; bölgenizde ne tür bir işi yapmak daha karlı?  İşletme hayatında sizi neler bekliyor? Sermayeniz yeterli mi? Nereden eleman bulup, nasıl sigortasını ödeyeceksiniz? Tüm bunları yaparken devlet size hangi başlıklarda destek sağlayacak?

Bir işletme sahibi olduğunuzu kabul edersek; işinizi büyütmek için nasıl doğru adımlar atacaksınız? Yatırım öncesi mali analizler nasıl yapılır? Elemanlarınıza sigorta desteği var mı? Şube açmak, reklam yapmak, web sitesi oluşturmak ve benzeri birçok eyleminiz için devlet desteklerinden yararlanabilirsiniz.

KOCAELİ HİBE SİZE NE SAĞLIYOR?
   
Firmanın Sahibi Akredite Kobi Danışmanı Tanem Uçar ‘Yeni bir girişim planlıyorsunuz ve finansman konusunda desteğe ihtiyacınız var. Teşvikler hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Fırsatları yeterince değerlendiriyor musunuz? Kocaeli Hibe Danışmanlık bu sorularınıza çözüm bulmak  bakış açısı ile firmaların, orta ve uzun vadede ihtiyaçları olarak görünen projeler üretmek üzere en uzman kadrolar ile iş birliği yapmayı hedef seçmiştir. Proje aşamasına göre yaptığımız size özel hazırlıklarla görüşmelerimizi daha verimli hale getiriyoruz. Ofis veya şantiye, sizleri ziyaret etmek için hazırız. 2024 yılı Türkiye’sine hızlı ilerlemek için devlet destekleri her geçen gün artıyor. Sizde hayallerinize ulaşabilirsiniz. Devletten hibe krediler için Kocaeli Hibe’ yi arayın Yerinde proje danışmanlığı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.0507 510 58 07 Yerinizde ücretsiz Check-Up  hizmetinden faydalanın.’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.