banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Boş dondurma külahı 6 buçuk liradan satılmaya başlandı

Ünlü kafe zinciri olan MADO'da boş külahın 6 buçuk TL'ye satılmaya başlandı. O paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

09 Haziran 2024 04:48
Boş dondurma külahı 6 buçuk liradan satılmaya başlandı

Ekonomik sıkıntılar, artık dondurma keyfini de etkiledi.

Ünlü kafe zinciri MADO, maliyetlerin artması nedeniyle boş külahların artık ücretli olduğunu yapıştırdığı bir afişle duyurdu. Son dönemde yaşanan ekonomik zorluklar, MADO'nun müşterilerine sunduğu hizmetlerde de değişikliklere neden oldu.

BOŞ KÜLAH 6 BUÇUK LİRA OLDU

MADO'nun camlarına asılan bir fiyat bilgilendirmesi, dondurma severleri şaşırttı. Bildiride, "Üzgünüz, maliyetlerden dolayı kilo dondurma satışlarında külahlarımız ücretlidir. Boş külah 6.50 TL" ifadeleri yer aldı. Artık boş bir külah almak da ekstra bir maliyet getirecek gibi görünüyor.

BOŞ KÜLAHA YAPILAN SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLAR

Ekonomik koşulların giderek kötüleştiği bir dönemde, bu tür küçük detaylar bile insanların harcamaları üzerinde belirleyici olabiliyor. MADO'nun boş külahları ücretlendirmesi, belki de ekonomik sıkıntıların ne kadar yaygın olduğunu anlatmanın en basit yollarından biri olarak tanımlandı. Vatandaşlar durumu sosyal medyada ti'ye aldı. Geçtiğimiz yıllarda da içsiz köfte, içsiz mantı, boş baklava ve boş tost satışları yapılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.