banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ambalajı bile açılmamış kitapları geri dönüşüme sattılar

Kahramanmaraş’ta bir geri dönüşüm tesisinde çekilen görüntüler büyük tartışmaya neden oldu. Görüntüleri çeken kişi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ücretsiz dağıttığı kitaplardan fazla olanların okullar tarafından satıldığını söyledi. Öte yandan görüntüyü çeken kişi okul müdürlerine büyük suçlamalar yöneltti. 

09 Haziran 2024 05:01
Ambalajı bile açılmamış kitapları geri dönüşüme sattılar

Kahramanmaraş’ta bir geri dönüşüm tesisinde çekilen görüntülerde büyük tartışmalara neden olacak iddialar yer aldı

Haber Bildirimi adlı sosyal medya hesabında yayınlanan görüntülerde geri dönüşüm tesisinde yığılmış binlerce kitap görüldü. Görüntüyü çeken kişi kitapları Milli Eğitim Bakanlığı’nın okullara ücretsiz dağıttığı kitaplar olduğunu söyledi. Geri dönüşüm tesisinin sahibi olduğu öğrenilen kişi, okulların fazla gelen kitapları geri dönüşüm tesislerine satıldığını söyledi.

Görüntüleri çeken kişi, okul müdürleri ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Buna göre, müdürlerin geri dönüşüm tesisleri ile kitaplar için pazarlık yaptığını ve bulabildikleri en yüksek fiyata sattıkları öğrenildi. Sosyal medyada gündem olan video büyük tartışmalara neden oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.