banner470

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe´nin ziyaretçileri eksik olmuyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek proje ve çalışmalarını paylaşıyor 

10 Haziran 2024 00:07
Başkan Gökçe´nin ziyaretçileri eksik olmuyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunuyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Polat ve Belediye İş Örgütleme Uzmanı Hamit Laçinoğlu, Kocaeli Medya Mensupları Derneği Başkanı Bahar Kaymakçı Erdoğan, Ardahanlı İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği ve Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Fakir Yılmaz ve beraberindeki iş insanı ve gazeteciler ile Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve esnaflar ile bir araya geldi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.