banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sefa Sirmen’in oğlu o eseri satın almak için elini cebine attı

Geliri sakat sokak hayvanlarının tedavisinde ve bakımında kullanılmak üzere Nikomedya Uluslararası Çağdaş Sanat ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘Konuşamayan Kalpler Sergisi’ Gar sanat Galerisi’nde düzenlendi. Bu sergide  Hat ve tezhip sanatçısı Emine Uyar’ın ‘ Yediuyuyanlar’ isimli hat eseri, Kocaeli siyasetinin efsane isimlerinden Sefa Sirmen’in oğlu Tolga Sirmen tarafından 16 bin 500 liraya satın alındı..  

13 Haziran 2024 04:24
Sefa Sirmen’in oğlu o eseri satın almak için elini cebine attı

Kocaeli Eğitim Vakfı Başkanı Tolga Sirmen; eseri 16 bin 500 liraya satın aldı. Emine uyar; eserinden gelen bütün geliri sokak hayvanlarının tedavisi için bağışladı. Ülkemizin yetiştirdiği en önemli hat ve tezhip sanatçısı Emine Uyar; yaptığı eserinin yüksek miktarda satılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve eseri alan Kocaeli Eğitim Vakfı Başkanı Tolga Sirmen’e teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.