BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez’in minik tiyatrocuları sahnede devleşti

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan minik oyuncu adayları, yılsonu gösterisinde performansları ile ayakta alkışlandı 

13 Haziran 2024 11:29
Körfez’in minik tiyatrocuları sahnede devleşti

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi, yılsonu etkinliği yaptı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Oynanan müzikal oyununda insanlık dramı olan Filistin Savaşına da yer verildi. Oynanan oyun Filistinli çocuklara armağan edildi.

İZLENEN ‘TEBESSÜM ÜLKELERİ’

130 öğrencinin eğitim gördüğü Sanat Merkezi’ nin yılsonu etkinliği yapıldı. Kapanış programında müzikal oyun oynayan öğrenciler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. ‘Tebessüm Ülkeri’ adlı müzikal tiyatro oyununda Filistin’de yaşananlar ele alındı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.