banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu çağdışı zihniyeti kabul etmiyoruz

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı Gebze Alaaddin Kurt Anadolu Lisesi’nde yaşanan skandal olay hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.  

13 Haziran 2024 11:56
Bu çağdışı zihniyeti kabul etmiyoruz

Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gebze Alaaddin Kurt Anadolu Lisesi'nde, pırıl pırıl evlatlarımızın mezuniyet törenine gölge düşürülmüştür. Bir eğitim kurumuna yakışmayan bu tutum kabul edilemez. Bu tür ayrımcı tavırlar, gençlerimizin geleceğini karartmakta ve toplumu kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramamaktadır.

“OKUL İDARELERİNİN GÖREVİ EN İYİ EĞİTİMİ SAĞLAMAKTIR.”

“Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü göreve çağırıyorum: Bu adaletsizliğe karşı derhal soruşturma başlatılmalı ve olay titizlikle takip edilmelidir. Okul idareleri, üstüne vazife olmayan şeylerle ilgilenmek yerine, gençlerimize en iyi eğitimi sağlamak ve onları her türlü ayrımcılıktan korumakla sorumludur. Bu çağ dışı zihniyeti kabul etmiyoruz. Gençlerimizin özgür ve eşit bir ortamda yetişmesi için mücadelemiz devam edeceğiz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gereken her türlü adımı atacağız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.