banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Gökçe öğrencilerle bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Zübeyde Hanım Parkı'nda piknik yapan Turgut Reis İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. 

13 Haziran 2024 14:50
Başkan Gökçe öğrencilerle bir araya geldi

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi sona ererken öğrenciler düzenlenen çeşitli etkinliklerde yılın yorgunluğunu atıp, mutluluklarını paylaşıyor. Turgut Reis İlkokulu öğrencileri de aileleri ile birlikte Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda piknik yaparak, güzel zaman geçirdi.

Burada öğrencileri ve aileleri ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, çocukların en kıymetli varlıklar olduğunu belirterek “Önceliğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapmak olacak. Ülkemizin kurtuluşunun çocuklarımızda ve gençlerimizde olduğunu çok iyi biliyoruz. Eğitim döneminin sona ermesi vesilesiyle tüm değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.